Doulapaketit

PÄIVYSTYSTILANNE (päivystysten päättyessä tilanteet voivat muuttua nopeastikin, joten ajantasaisimman tiedon saat aina tiedustelemalla erikseen)
Helmikuu: sektiodoulaus, hetidoulaus
Maaliskuu: sektiodoulaus, hetidoulaus
Huhtikuu: sektiodoulaus, hetidoulaus
Toukokuu: sektiodoulaus, hetidoulaus
Kesäkuu: tilaa
Heinäkuu: tilaa

SYNNYTYSDOULAUS

Synnytysdoulauspaketti sisältää kaksi n.2 tunnin mittaista tapaamista ennen laskettua aikaa sekä etätuen tapaamisen jälkeen. Lisäksi paketti sisältää 4 viikon päivystyksen alkaen rv 38+0 ja jatkuen aina vauvan syntymään. Doulana olen läsnä synnytyksessä sekä synnytyksen jälkeen n. 1-2 tuntia. Etätuki on saatavilla jälkitapaamiseen saakka, joka tehdään n. 2-8 viikon kuluttua synnytyksestä ja on kestoltaan 1,5 tuntia. Paketti sisältää lisäksi mahdollisuuden lainata alaan liittyvää kirjallisuutta sekä jumppa- tai pähkinäpallon. 

Halutessanne minulla on mahdollisuus käyttää varadoulaa mikäli itselleni tulee ylitsepääsemätön este. Varadoulan käyttö on asiakkaalle maksutonta.

Hinta: 980€

Synnytysdoulauspaketti maksetaan laskulla kahdessa erässä. Tarvittaessa voimme tehdä myös henkilökohtaisen maksusuunnitelman. 

SEKTIODOULAUS

Mikäli toiveenasi on saada tukea suunniteltuun sektioon on mahdollisuus valita palveluistani sektiodoulaus.

Sektiodoulaus sisältää yhden (1,5h) tapaamisen ennen suunniteltua sektiota. Etätuen tapaamisen jälkeen sekä tuen ja läsnäolon esivalmisteluissa ja itse synnytyksessä. Synnytyksen jälkeen olen läsnä n. 2 tunnin ajan. Lisäksi pakettiin sisältyy yksi 1,5h tapaaminen kun vauvan syntymästä on kulunut 2-8 viikkoa.

Mikäli kaipaat tietoa ja tukea tulevaan sektiosynnytykseen, mutta et tarvitse doulan läsnäoloa itse synnytyksessä, voit valita palveluistani odotusajan doulauksen.

Hinta: 350€

Sektiodoulauspaketti maksetaan laskulla kahdessa erässä. Tarvittaessa voimme tehdä myös henkilökohtaisen maksusuunnitelman.

HETIDOULAUS

Hetidoulaus voi tulla kysymykseen esimerkiksi silloin, kun huomaatkin synnytyksen alkaessa kaipaavasi lisätukea. Myös mahdollisen kumppanin sairastuminen synnytyksen alla voi johtaa toiveeseen doulan läsnäolosta.

Hetidoulaus ei sisällä ennakkotapaamisia ellei niistä ole erikseen sovittu. Mikäli ajattelet, että hetidoulaus voisi olla juuri sinulle se kaikkein paras vaihtoehto niin voit olla minuun yhteydessä jo ennakkoon, lyhyt tapaaminen tai jutustelu puhelimessa onnistuu maksutta/pientä korvausta vastaan.. Hetidoulaus ei sisällä myöskään päivystysaikaa, vaan osallistun synnytykseen mikäli se on minulle aikataulullisesti mahdollista. Synnytyksen jälkitapaaminen tehdään normaalisti ja on kestoltaan 1,5h.

Hetidoulauksen tullessa kyseeseen soita p. 040-4167775 Mikäli en pääse vastaamaan puheluusi niin laita perään viesti "hetidoulaus" Soitan sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Hetidoulauksen maksaminen: Saat viestillä hetidoulauksen lyhyet ehdot, jotka hyväksyt vastaamalla viestiin "hyväksyn". Maksu suoritetaan sovitunlaisesti joko tilisiirtona, laskulla tai pankkikortilla. 

Hetidoulaus paketti ei sisällä varadoulaa. 

Hinta: 420€